Past point of No returne

Nu ær det klart blir avfærd nyttår 09-10 och start i rallyt i januari. Hade bestæmt att vi skulle avgøra vilket år vi starta innan sista maj før då højer dom anmælningsavgiften før rallyt... Børja bli nær nu så igår børja vi kæmpa med att få anmælt oss på deras hemsida gick fint fram till man tryckte vi vill anmælla ett lag till rallyt då blev texten på ungerska! inte mitt bæsta språk efter ett par minuter insåg jag det var kørt men dan kom med en super iden google translater underbart helt pløtsligt var allt på svenska!
Tack google hade inte klarat det utan er!

Idag har vi fått betalat in alla avgifter kændes spænnade å sætta øver dom till en bank i slovakien hmm trode det var ungern det skulle vara.
måste erkænna dom jobbar fort redan idag eftermiddag ær vi registrerade som betalda kændes vældigt skønt pengarna hamna dær dom skulle!!

Så nu blir det skruva bil har bokat tid før besiktning på den blå till måndag. så avfærd mot garaget imorn efter jobb førhoppnings vis alla tre dan har varit sjuk ett par dagar men hoppas han blir bra till imorn.

Ha en fin helg så hørs vi om hur det gick nar vi ær tillbaka efter helgen

Jonathan/Johan

Denna helgen har det varit annat jobb.

Denna helgen har vi spenderat i Oslo så det har inte hänt något med bilarna men där emot så har vi jobbat endel med att få iordning garaget som vi skall hålla till i Oslo. Men nesta helg befinner vi oss nere i göteborgs trakten igen och jobbar på att få bilarna klara för besiktning. Till dess får ni hålla tillgodo med bilderna på bloggen och picasa. Och har ni frågor och/eller tips så skriv hjärna till oss.

// Johan Fritzson

Här är bil nr2 vid inkøp och självklart testkörning :)


Nu kommer bilderna.

Så det tog inte så lång tid tills bilderna kom upp här oxå.
Det finns ett litet prolem ser ni. Jag har ett mobilt bredband som inte e så sanabbt så när jag vill få upp bilder på bloggen så får jag gå till Jonathan och lasta upp. Men men nog om det här kommer några. Här e när bilen just lastats av från bärjningsbilen


Och här e ett när vi plockat isär lite och fått upp fram vagnen på bockar.

För smak...

Som lovat kommer det att komma upp bilder här. Men inte alla.
Därimot kommer vi att lägga upp alla bilder på Picasa.
Länken till Web albumet finns i inlägget här och under länkar till vänster.

Hoppas att ni kan stå ut med att vänta på bildrna här till ikväll.

2 har blivit 3

Har æntligen tagit mig i kragen å børjat det hær med bloggande fått antydningar om att johan inte vill skriva allt...
Vi har sen en tid tillbaka blivit tre st som ska åka ihop har fått med oss Danne så nu ær bilen full tror jag :) ska få rum endel annat en bara oss haha.
Som vi sa tidigare køpte vi en vit HJ60 fån 89 førra helgen vi har nu fått den till garaget å børjar fixa lite med bromsar / framlysen å rost. planen ær att få den in på besiktning så fort som møjligt å se vad dom sæger sen ta det från dær.

Vi behøver ju endel delar så under den hær helgen har det blivit en bil till inkøpt en HJ61 æven den från 89 dær har vi mycke av det vi behøver. Har bara sett den på mms ennu hehe har tyværr jobbat den hær helgen så blev øvergiven å læmnad i oslo medans Dan å Johan varit å jobbat på bilen i Gøteborg och handlat in en bil till.
Dom har tagit lite bilder men inte så många som jag ønskat suck ville ha massor gissar ni som læser å væntar på nått at se på så imorn ska jag se till att bilderna från helgen kommer ut hær.

Jonathan

Nu skall det skaffas delar...

Ja nu kommer nästa del i byggandet. nu skall man höra runt vart man kan få bäst pris på delar. har börjat kolla på OME Fjädrings som höjer ca 3" sen så skall det troligt vis monteras in ABR pnumatiska Difflockers och Kompressor, en extra tank som skall passa i reserv hjuls baljan Det skall till en front med vinch fäste och vinch. Sen så skall vi väl försöka till verka has plåtar, takräcke (som skall agera bur oxå) och en fin bull bar. Känner ni någon som har bra priser på något av dessa prylar eller har invändning på vad vi tänker använda så får ni hjärna komma med synpungter.

Tills vidare får ni ta det lugnt och ha det bra.

Nu har det hänt!!!

Idag va vi iväg och kollade på en Toyota Land Cruiser.
En vit med lite rost här och där men balkarna och motorn verkar vara i bra skick.
Så vi slog till. Skakade hand med säljaren och fick reda på att vi får den levererad till garaget.
Så nu e det dax att börja bygga. Det skall lagas rost bytas trösklar och göras i ordning för besiktning.
Så nu sitter man och väntar på att det skall bli helg igen.
Bilder kommer komma upp efter nästa helg.

Ni som läser skall veta att det e uppskattat med lite kommentarer...

RSS 2.0