Tänkte lägga upp bild på bilen här så ni får se att det går frammåt

En snabb up date på vad som händer nu då.
Idag va jag och Dan och köppte skivor till tältlådan medan jonathan ligger hemma och mår dåligt.
Hoppas att han blir bra tills helgen då vi dkall bygga tält låda.
lägger upp 2 bilder på bilen här.

Fler bilder under fliken bilder på hemsidan.

// Johan

Skrotbilen

Det går sakta framåt även med den blå bilen som vi inte ska ha. Johan lät väldigt omotiverad för å skruva idag och kom till slut med nån dålig ursäkt att han va tvungen å baka kaka till sina kollegor eftersom han fyller år i morrn. Så idag fick jag skruva själv i garaget.
Johan och jag lyfte ju i motorn i början på veckan och sen dess hadde det inte hänt mycket.. När jag kom hem idag började jag med att konstatera att myggdödaren jag köpt till garaget nog inte fungerar så bra - den hadde dödat en mygga och tro mig det har vart mycket mygg i garaget den senaste tiden. Lite småirritterad över detta konstaterade jag att de flesta myggen nog kom från det långa gräset som en gång vart vår gräsmatta. Jag ringde min hyresvärd för att få nyckel till hans garage så jag kunde ta ut gräsklipparen men han hadde tappat bort nyckeln. Lyckades till slut ta mig in via ett fönster på baksidan. Efter att ha klippt gräset så tänkte jag att vi behövde större parkeringsplats på andra sidan vägen vid buskarna så jag provade försiktigt att köra ut i buskarna med gräsklipparen - funkade hur bra som helst - det är ingen gräsklippare men en skogsmaskin. Så nu har vi stor å fin P-plats.
Sen gick jag faktiskt ut i garaget å skruvade lite, gick faktiskt ganska bra, hann med å skruva ihop motor å låda, sätta dit kylare å fläkt + värmepaket, startmotor, plattor till batterierna, fronten och koppla nästan all el. Så förhoppningsvis kan vi få ut den ur garaget i morgon..

Dan

Problem.

hej igen. har just nu problem med bild sidan men hoppas att få igång den innom kort. tack för er förståelse

Hänt dom senaste dagarna.

Hej igen.

Så vad har vi gjort dom senaste dagarna nu då?
Jo jag och dan har hängt i motorn på den blåa om så bara med bultarna till växellådan så det saknas motorfäste och och alt som skall kopplas. Sen har vi suttit och gjort en ungefärlig färdplan så vi har något att söka visum efter. det e ju inte som hemma där man kan räkna med att hinna höra en 120mil om dagen, Vissa ställen står det tilexempel att om det regnar så e det inte värt att starta bilen får du kommer inte att ta dig någon stans.

Så nu harjag uppdaterat hemsidan lite oxå. Det har kommit upp bilder på bilen som e taget från alla vinklar.
Har oxå lagt upp resrutten så ni kan se vad det e vi skall besöka för trevliga platser.
som jag har skrivit så beror det ju på om vi kommer till alla platser eller om vi behöver gena för att hinna eller om det blossar upp oroligheter.
Så det får man ju fråga sig faram under resans gång.
Nä nu får det vara bra för denna gång.
Bifogar länkar till bildsidan och listorna.

http://capetocape.se/Lists.html
http://capetocape.se/Bilder/Bilder.html

// Johan

Helgens bravader.

Hej. I helgen har jag och Jonathan varit i oslo medan Dan har varit i sverige.
Jag och jonathan tog en lugn fredag och startade lördagen med att göra listor med saker vi skal ha med oss och handla lite mat varor som vi skall ha med oss.
Sen städade vi i garaget vilket verkligen va behövligt detta tog några timmar på söndagen oxå.
När vi tyckte att det va färdig städat började vi med att slipa rent kofångaren då Dan's bovärd och sa att vi inte fick slipa på en söndag. Då packade vi ihop och åkte in till oslo och började med en mer detaljerad färdväg så vi kan söka visum.

Så nu till veckan hoppas vi på att få lyft i motorn i den blåa så den går att köra till sverige igen.
Komer att lägga upp bilder innom snar framtid.

// Johan

RSS 2.0