Past point of No returne

Nu ær det klart blir avfærd nyttår 09-10 och start i rallyt i januari. Hade bestæmt att vi skulle avgøra vilket år vi starta innan sista maj før då højer dom anmælningsavgiften før rallyt... Børja bli nær nu så igår børja vi kæmpa med att få anmælt oss på deras hemsida gick fint fram till man tryckte vi vill anmælla ett lag till rallyt då blev texten på ungerska! inte mitt bæsta språk efter ett par minuter insåg jag det var kørt men dan kom med en super iden google translater underbart helt pløtsligt var allt på svenska!
Tack google hade inte klarat det utan er!

Idag har vi fått betalat in alla avgifter kændes spænnade å sætta øver dom till en bank i slovakien hmm trode det var ungern det skulle vara.
måste erkænna dom jobbar fort redan idag eftermiddag ær vi registrerade som betalda kændes vældigt skønt pengarna hamna dær dom skulle!!

Så nu blir det skruva bil har bokat tid før besiktning på den blå till måndag. så avfærd mot garaget imorn efter jobb førhoppnings vis alla tre dan har varit sjuk ett par dagar men hoppas han blir bra till imorn.

Ha en fin helg så hørs vi om hur det gick nar vi ær tillbaka efter helgen

Jonathan/Johan

Kommentarer
Postat av: Jakob Sköld

Jasså det blir redan detta årsskifte? Niiice! Lycka till på besiktningen!

2009-05-29 @ 22:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0